BBC Ontbijt bij DNA projecten in Heerenveen

Dinsdag 13 februari ontving Lieuwe Feenstra van DNA projecten de BBC clubs uit Leeuwarden en Heerenveen. Lieuwe legde -via een mooi filmpje- uit wat het DNA van DNA-projecten eigenlijk is. Het ontwerp van DNA projecten begint niet bij het ontwerp, maar bij de vraag: wat is het uiteindelijke doel? Welke mensen zijn betrokken? Hoe creëeren we draagvlak? Een greep uit de vragen die stelt om tot de kern te komen. Het allerbelangrijkste? Groots dromen en denken zonder kaders. 

voorzitters Jan Swart en Megan Bakker overhandigden vervolgens de jaarcheque voor De Hoeve aan manager Marjan Postma. Marjan onderstreept nogmaals het belang van de steun van alle leden aan De Hoeve; mede dankzij de hulp en inzet van de leden van de BBC’s kunnen we de Ronald McDonald Hoeve draaiende houden! Dank aan iedereen!

Het leuke van een mixed bijeenkomst is dat het de kans geeft in een korte tijd veel nieuwe mensen te ontmoeten. Onder het genot van een zeer luxe en uitgebreid ontbijt zijn er veel nieuwe contacten gelegd en bestaande contacten verstevigd. Een zeer geslaagde ochtend!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *