BBC ontbijt Kenneth Smit

Vol energie starten we de eerste dinsdag van september met een ontbijt in het Abe Lenstra Stadion. Vandaag zijn we gasten van Hans Roelfsema van Kenneth Smit. Voorzitter Jan Swart heet iedereen van harte welkom met een extra welkom voor nieuw lid Alex Bosma van Bosm(kb)a(dvies) en introducees Marije Hellinga van Kia Wensink en Marco van Galen van Van Galen Makelaars. 

Zomervakantie in De Hoeve

Marjan Postma neemt de gasten mee in een terugblik naar de zomervakantie in De Hoeve. De hele 10 weken zomer is De Hoeve gevuld geweest met gasten; geen enkel appartement heeft een dag leeggestaan. Erg fijn dat de doelgroep ons goed weet te vinden. Marjan vertelt dat het wel een uitdaging was om het vrijwilligersdiensten allemaal gevuld te krijgen. Met een ‘actieplan zomer’ is het uiteindelijk gelukt. “Het is heel mooi om van dichtbij te zien hoe gezinnen genieten in De Hoeve. Zelfs een echtpaar met twee tieners – beide in een grote rolstoel- ervaarde voldoende ruimte in hun appartement. Ook maakten ze regelmatig gebruik van de gezamenlijke woonruimte om lekker uitgebreid met elkaar te kunnen eten. De persoonlijk begeleiders van de kinderen verbleven in één van de gastenkamers. Hierdoor hadden de ouders ook tijd om samen op te laden”.

Kenneth Smit

Hans werkt als trainer bij Kenneth Smit. Kenneth Smit is traint en coacht organisaties precies daar waar winst te behalen is. Hans weet alles over sales en is dan ook gespecialiseerd salestrainer. Ik ben een echte mensenhelper. Ik vind het prachtig om mensen te trainen en ontwikkelen. Ongeveer een derde van de trainingen die Hans geeft, vinden plaats in het Abe Lenstra Stadion. Dat is dan ook Hans’ thuisbasis. Daarnaast vinden veel trainingen in company plaats of op locatie elders in het land. Uiteindelijke doel is betere sales en meer rendement realiseren. Naast theorie geeft Hans veel aandacht aan oefenen. En dat laat hij ons vervolgens doen! 

Leren & oefenen & winnen!

Hans neemt ons mee in een mini-college over LinkedIn; als je weet hoe je dit medium het beste gebruikt om je bedrijf, product of proces onder de aandacht te brengen. Na een kwartiertje weten we alles over het algoritme van LinkedIn en het achterliggende belonings-en ‘straf’-systeem. Als verrassing daagt hij ons uit met een wedstrijd: op basis van alle tips & tricks die we net gehoord hebben, maken we een linkedin bericht over de Business Breakfast Club Heerenveen. Degene die om 9 uur de meeste interactie op zijn of haar bericht kreeg, krijgt een prijs! .

Tijdens het gezellige ontbijt zien we daarom ook veel leden even gauw een fotootje maken, berichtje typen en reactie checken. Uiteindelijk gaat Wayne Jansen er met de hoofdprijs vandoor, van harte! 

BBC ook iets voor jou?

Lijk het je leuk om eens vrijblijvend aan te sluiten bij ons vroeg ontbijtje met een gezellig praatje? Neem dan contact met ons op, je bent van harte welkom!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *