BBCH Ontbijt bij Kuiper Verzekeringen

Op 5 april jl. waren we met ruim 20 personen te gast bij Kuiper Verzekeringen. In een prachtig pand aan de Herewal werden we door Jacco Kuiper verwelkomd. Jacco is de derde generatie Kuiper die aan het roer van Kuiper Verzekeringen staat. Jacco geeft ons wat meer informatie over het pand waarin we het ontbijt hebben. Dit is een oude sociëteit waarin de oprichting van Thialf en zelfs de Dikke van Dale werd beklonken. Na een renovatie die maar liefst vier jaar heeft geduurd ziet het pand er nu weer schitterend uit!

Vervolgens vertelt Auke de Jong ons meer over de dienstverlening van Kuiper Verzekeringen. Gestart in de watersport en klassieke auto’s, maar inmiddels uitgegroeid tot een allround verzekeringskantoor met maar liefst 85 medewerkers voor zowel de zakelijke als de particuliere klant. Om minder afhankelijk te zijn van derden is Kuiper Verzekeringen sinds anderhalf jaar ook registermakelaar in assurantiën. Veel van dergelijke kantoren zijn de afgelopen jaren overgenomen of gefuseerd, maar Kuiper Verzekeringen is nog steeds zelfstandig. Met de slogan “Kuiper Verzekeringen, voelt als familie” kan dat natuurlijk ook niet anders.

Na een heerlijk ontbijt neemt Marc rond 8.45 uur het woord. Hij vertelt een indrukwekkend verhaal over een familie met een dochter van 17 die in de kracht van haar leven getroffen wordt door een ontsteking van het hersenweefsel. Na een periode waarin het voor haar kantje boord was volgde een langdurige revalidatie onder meer bij Revalidatie Friesland, locatie Lyndenstein te Beetsterzwaag. Daarom heeft de familie meerdere maanden in De Hoeve gelogeerd. Marc leest het dankwoord van deze familie vanuit het logboek voor. Zoals iedere keer opnieuw voelen we ook deze keer weer waarom de Business Breakfastclub zo’n goed doel is. 

Om 9.00 uur sluit onze voorzitter Jan Swart de bijeenkomst af met een oproep aan de leden om vooral introducees mee te blijven nemen en zich aan te melden als gastheer van de komende bijeenkomst. In verband met de meivakantie houden we deze bijeenkomst op 10 mei in plaats van 3 mei.  

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *