Over de BBCH

Het Ronald McDonald Business Breakfast is een maandelijkse netwerkbijeenkomst voor bedrijven en instellingen in Heerenveen e.o. Behalve een lekker ontbijt en een stuk gezelligheid op de vroege ochtend, bieden de ontbijtbijeenkomsten de ideale mogelijkheid tot het leggen van zakelijke contacten.

Maar er is nog een belangrijker doel: de ondersteuning van de Ronald McDonald Hoeve in Beetsterzwaag. De opbrengst van de Business Breakfastclub komt geheel ten goede aan de Hoeve.

De ontbijtbijeenkomsten vinden tien keer per jaar plaats, elke keer op de eerste dinsdag van de maand (m.u.v. juli en augustus). De deelnemers ontmoeten elkaar op locatie bij één van de deelnemers, óf in een horecagelegenheid in de regio. Elke ontbijtbijeenkomst wordt gesponsord door één van de leden.

De ontbijtbijeenkomsten zijn prima te combineren met uw zakelijke agenda: de aanvangstijd is 08.00 uur precies en om 09.00 uur gaat iedereen zijn of haar werkdag in. Het enige dat u hoeft te doen, is u hier aan te melden.

Als u lid bent van de Ronald McDonald Business Breakfastclub, krijgt u tijdig een uitnodiging voor de ontbijtbijeenkomsten. Aanwezigheid is altijd vrijblijvend en niet persoonsgebonden. Bij verhindering of vervanging vragen wij u dit uiterlijk een dag van tevoren door te geven aan het secretariaat.

De stuurgroep